Lite av vad man kan se på vägen till skolan

Det här är bara lite av vad vi får se på väg till skolan kor, grisar, hundar, misär, fina områden och nedanför kan det vara riktigt dåliga områden. Det finns många kontraster här men det är ändå spännande att se allt som finns på vägen. Jag blev så glad när jag äntligen fick se en ko gåendes på vägen, det är något jag har velat se, något man bara sett på bild så verkligen häftigt att få se det i verkligheten. Eftersom vi åker bil två timmar om dagen är det bra att det finns mycket att se och dom timmarna känns inte så långa. Vi träffar många nya människor, exempelvis i taxin varje morgon. Det är verkligen stor skillnad på Sverige och Indien miljömässigt. Det är även mycket att ta in och bearbeta, det är inte alltid lätt att se alla människor som lever under dåliga förhållande, men nyttigt att se och tänka på hur bra vi har det hemma i Sverige.