På äventyr i Berlin

Kl 22:00 på torsdagen gick bussen från Norrköpings resecentrum för avförd mot Berlin. På vägen stannade vi och hämtade upp fler passagerare och i Linköping fanns min vän, Cassandra. Det blev inte mycket sömn den natten på bussen ner till Berlin, somnade lite till och från men ingen skönhetssömn direkt. 

Väl framme i Berlin vid fredag lunch gick vi till sportmässan för att hämta ut våra nummerlappar inför det stora loppet, Berlin Halbmaraton 2016. Jag var så nervös innan att jag inte skulle klara av det, speciellt eftersom mitt knä hade strulat fram tills 2 veckor innan avfärden. 

På l ördagen blev det utflykt till Olympiastadion som stod på schemat, en tur till slottet Scharlottenburg och i slutet av dagen strosade vi runt i Berlin och i de judiska kvarteren med Frida som guide. I de judiska kvarteren hittade vi även en vegansk resturang, om jag blev glad! 

På söndagen var det dags för den stora dagen, det var dags för mig att springa mitt första halvmaraton, 2,1 mil. Jag följde min plan och det gick vägen, jag tog mig i mål och under 2,5h och det var jag så nöjd med. Loppet var en fantastisk upplevelse. Alla människor som stod längs banan och hejade och peppade, så underbart och det gav mig så mycket energi. Jag har heller aldrig varit så glad och nöjd som när jag sprang över mållinjen och fick ta emot medaljen. 

Sista dagen strosade vi runt på egen hand och det blev ett besök vid Siegessäule innan bussen rullade hemåt mot Norrköping igen. 

DAG 1

DAG 2

Dag 3

Dag 4